Kostenindicatie & Aanmelden

Meer informatie ?

Beukenlaan 49
1775 EA - Middenmeer

Over mij

Mijn naam is Miranda Witbraad. Samen met mijn gezin woon ik in Middenmeer, het groene hart van de polder. Mijn gezin bestaat uit mijn partner, onze dochter Chloé en onze zoon Kyano. Sinds juli 2014 ben ik gastouder en per 1 januari 2015 ben ik begonnen als Franch & Free Plus gastouder via gastouderbureau Berend Botje.

Vanaf jongs af aan zei ik al, dat werken met kinderen was wat ik later wou gaan doen en daar ben volop voor gegaan. Tijdens mijn studie Helpende Welzijn en Sociaal Pedagogisch Werker heb ik stage gelopen op verschillende basisscholen en kinderdagverblijven. Na het behalen van mijn diploma ben ik aan het werk gegaan op een kinderdagverblijf als leidster waar ik 6 jaar met veel plezier heb gewerkt. Daarna ben ik als gastouder aan de slag gegaan.

Ik werk met veel plezier 4 dagen in de week als gastouder. Geen dag is hetzelfde, geen kind is hetzelfde. Dat maakt dit werk ook zo leuk. Ik vind het zo mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen, hoe ze opgroeien en hoe ze elke dag weer wat nieuws leren, dat maakt dit werk fantastisch.

Ik ben gecertificeerd Franch & Free Plus gastouder via Gastouderbureau Berend Botje. Ik sta ook ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang onder registratienummer: 151590266